QUI SOM

Gestión Medioambiental de Neumáticos (GMN) basa el seu negoci en la gestió integral de pneumàtics fora d'ús (PFU), separant els seus components i reciclant el cautxú per a ser reutilitzat.

La companyia, constituïda el 2001, és pionera en la consecució de solucions de reciclatge per al seu sector a causa de la seva aposta per la tecnologia en el tractament del cautxú.

GMN té dues delegacions. L'activitat integral de recollida, tractament, valorització de pneumàtics i venda de pneumàtics i productes valoritzats, es realitza a Maials ( Lleida) ia Manresa ( Barcelona) l'activitat és de recollida , classificació i venda de pneumàtics segon ús.

Va ser adquirida a finals del 2.022 pel Grup Griñó, un grup empresarial líder en serveis mediambientals i en la generació d'energia verda. Amb més de 80 anys d'experiència i una aposta constant per la innovació, centra la seva activitat en els SERVEIS MEDIAMBIENTALS TRACTAMENT DE RESIDUS i ENERGIA.

GMN està adherida al Sistema Integrat SIGNUS ECOVALOR, entitat sense ànim de lucre que regula la recollida i gestió una gran part dels pneumàtics usats a Espanya i que vetlla per les bones pràctiques al sector.

GMN té el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental atorgat per l'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya dels seus productes de cautxú reciclat.

La seva planta de Maials (Lleida) posseeix autoritzacions mediambientals per al tractament de 52.000 tones (45.000 tn de pneumàtics com a centre de tractament i 7.000 tn de pneumàtics com a centre transferència).