QUI SOM

Gestión Medioambiental de Neumáticos (GMN) basa el seu negoci en la gestió integral de pneumàtics fora d'ús (PFU), separant els seus components i reciclant el cautxú per a ser reutilitzat.

La companyia, constituïda el 2001, és pionera en la consecució de solucions de reciclatge per al seu sector a causa de la seva aposta per la tecnologia en el tractament del cautxú i pertany a COMSA Corporación, un dels principals grups estatals en l'àrea d'infraestructures, enginyeria , medi ambient i tecnologia.

GMN està adherida a SIGNUS, entitat sense ànim de lucre que regula la recollida i gestió del 80% dels pneumàtics usats a Espanya i que vetlla per les bones pràctiques en el sector.

L'Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya va atorgar recentment a GMN el "Premi de Disseny per al Reciclatge" en la categoria de materials per la pols de cautxú dels PFU.

La seva planta de Maials (Lleida) posseeix autoritzacions mediambientals per al tractament de 45.000 tones de pneumàtics i l'emmagatzematge de fins a 20.600 Tn.